dissabte, 7 de desembre del 2013

Citacions, índex i bibliografia amb word

L'altre dia a GTIC vam dedicar la classe a aprendre a fer citacions, a posar un índex i una bibliografia de manera automàtica amb els sistema APA.

Les citacions serveixen per dir que la informació o fotografia/vídeo que has posat no és teu. Per fer això el que has de fer és posar-te a davant o darrere del que vols citar i anar a l'apartat "referencias". Una vegada que ja estàs a "referencias" has de clicar a sobre de " Insertar cita" i llavors donar-li a " Agregar nueva fuente".



Seguidament sortirà una taula, com la que veus a la imatge de sota, que hauràs de omplir amb les dades corresponents al que estas citant.
Segons el que vols citar, el format de la taula canviarà.



La bibliografia és un apartat dels treballs que es troba al final del tot, i és on es posen totes les citacions de on has tret la informació.
Per fer-la has d'anar una altra vegada a l'apartat "Referencias" i clicar a sobre de "Bibliografía" on hauràs d'escollir el format que vols per finalitzar la bibliografia.
Aquesta la pots anant actualitzant clicant dues vegades a sobre.


Per últim, l'índex es un apartat dels treball que es troba després de la tapa on posa els títols i subtítols de tots els continguts del treball de manera que et diu la pàgina en la que es troba la informació.
Per fer-ho el primer que has de fer és anar una altra vegada a l'apartat "Referencias" i clicar sobre "Tabla de contenido", i una vegada dintre d'aquesta hauràs d'escollir el formats que vols posar per finalitzar-ho.
Com la bibliografia també es pot actualitzar clicant dues vegades a sobre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada