dilluns, 18 de novembre del 2013

Concert per als més petits, Com sona? i conferència sobre les Pissarres Digitals Interactives(PDI) i els Ipad a l’escola.

Divendres a dos quarts de quatre va vindre un grup de músics especialistes en l’etapa de 0 a 3 anys, ja que tal com van dir es una etapa on pocs músics treballen.
Aquests van preparar un petit espectacle amb musica i balls, on nosaltres fèiem d’infants, participant.


La durada va ser de 45 minuts, un temps adaptat cap als infants. 

Després vam anar a una conferencia que anava dirigida cap a l’assignatura de GTIC, ja que tractava sobre la introducció de les noves tecnologies a l’escola.
Primerament ens van parlar sobre les PDI, Pissarra Digital Interactiva, que disposa d’un ordinador i un projector, que el que fa es duplicar-ho per poder-ho veure.
 D’aquestes ens van explicar les diferencies que havien amb les tradicionals, així com la possibilitat que te el element tàctil per interactuar a l’aula amb els infants i que ells també interactuen.

Un altre aspecte que ens va explicar va ser les possibilitats d’usos que podem fer d’aquesta, així com fer projectes, utilitzar-ho com a racó,...


















Seguidament ens van parlar sobre una escola de Barcelona (Col·legi Mare de Deu de la Mercè) que fa un més va incorporar l’Ipad a les aules. Ens van explicar com havia sigut aquest procés i quins resultats donaven cap als alumnes. També ens van ensenyar algunes aplicacions que utilitzaven a l’aula amb els alumnes i els resultats, mitjançant gravacions que ens van posar.

Des del meu punt de vista veig bé que es comencin a introduir les noves tecnologies a l’escola, ja que es el futur, una eina que hauran de utilitzar i un recurs per aprendre d’una manera més dinàmica que les fitxes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada